tisdag 3 april 2012

Heldagsträning på klubben



I fredags hade vi heldagsträning på klubben. Fyra stycken var vi som hjälptes åt med lägga spår, valla uppletande ruta, platsliggning med skott, budföring och gruppen i framåtsändandet. Riktigt roligt och nyttigt med tanke på all ensamträning man har.

Är själv nöjd med båda spåren. Mayah tar fint upp spåret(icke förarspår) spontant efter sk patrullstig och åt rätt håll, fina markeringar av apporter, denna gång bara träapporter.

Nala har precis börjat men gör det väldigt bra, naturligt spårar hon noga och lugnt med fina markeringar av apporter. Skulle gärna frysa momenten så de aldrig ändras från hur de är nu! På lydnadsplan blev det träning av budföring. Vi börjar med godis och ingen lydnad i momentet, hon får springa emellan två personer o käka godis helt enkelt!

Tack Ulrika och Marie för fina bilder!


                                                                  
                                       

                                       

4 kommentarer:

  1. Tack för 2 underbara träningsdagar! Dom är värd guld. O grattis till dina 2 super duktiga hundar, blir så Schäfer sugen! Kram!

    SvaraRadera
  2. Tusen tack för en superdag!! Är så avis på er som fick träna en dag extra!! Hoppas dock att vi gör många sådana här dagar framgenom!!! KRAM

    SvaraRadera
  3. Tack ska ni ha :) Stimulerande och motiverande med era duktiga hundar :) Tror och hoppas vi kommer få många sånna här dagar. Saknade dig Marie :)

    SvaraRadera
  4. Åh vilka fina bilder på vackra schäfrar!!
    Många kramar!

    SvaraRadera